Home / Tag Archives: Duit

Tag Archives: Duit

Guna Cara Berbeza, Dapat Hasil Pulangan Lain-lain?

CARA YANG BERBEZA DAN SIMPANAN YANG SAMA MENGHASILKAN PULANGAN LEBIH TINGGI!? Saya mampu menyimpan RM1050 sebulan tapi tak tahu nak letak kat mana duit ni. Nah saya share beberapa …

Read More »

7 Tips Mantapkan Profil Kewangan

Jom baca 7 tips nak mantapkan profil kewangan korang. 1. TAMBAH PENDAPATAN. Gaji yang anda terima mungkin tidak seberapa, namun itu bukan alasan yang bank boleh terima. Jika itu …

Read More »

Tipu Duit Sewa Sehingga RM17,500!

Macam tak percaya ada orang boleh tipu duit deposit sewa sehingga kumpul RM17,500 dalam masa 2 hari??¬†Bagaimana satu mamat ni menipu sehingga raih RM17,500!? Jom tengok cara-cara si mamat …

Read More »

Nak Kaya? Beranilah Ambil Risiko, Berilmulah Sebelum Bertindak!

So, korang pun nak KAYA kan?????? 1.Siapa kata melabur dalam hartanah tak boleh rugi? Ada juga yang rugi, tengok berapa banyak rumah kena lelong. Tapi lihatlah berapa ramai yang …

Read More »

Simpanan Mencecah RM111k?! Bagaimana?

SIMPANAN MENCECAH RM111K 1. Tips ini sesuai untuk fresh graduate yang baru bekerja atau korang yang baru nak mula. Ilustrasi ini di buat untuk korang belajar basic step untuk …

Read More »