Home / Kereta VS Rumah? Baca Ni Dan Pasti Fikiran Korang Berubah!

Kereta VS Rumah? Baca Ni Dan Pasti Fikiran Korang Berubah!

“Kalau tingga rumah sewa tapi beli kereta mewah.. Amboi!” 

Itulah antara bait-bait lirik dalam lagu Amboi yang disampaikan oleh penyanyi terkemuka, Altimet.

Memang sentap, deep dan panas habis bagi mereka yang terasa. Bak kata orang, siapa makan cili dialah rasa pedasnya!

Berkaitan persoalan dalam lirik lagu tersebut, seringkali kita dalam dilema untuk memilih mana yang patut didahulukan:

KERETA atau RUMAH?

Jom ikuti perkongsian Dr. Mohd Fadhli Mohd Fauzi mengenai isu ini:

Haaaa… dah sedar yang rumah tu lagi penting dan berbaloi untuk dibeli?

Tapi takda ilmu sangat nak beli rumah? Blur blur je?

Nah, dapatkan Starter Pack Celik Hartanah… 7 produk ilmu hartanah + kewangan yang lengkap… untuk panduan anda!

Takyah blur blur lagi lahh… ayuh dapatkan sekarang! RM60 je pun… untuk ilmu yang tak ternilai!

KLIK gambar di bawah ni:


PERHATIAN: Celik Hartanah tidak bertanggungjawab terhadap komen yang ditulis melalui laman sosial media facebook ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun fb dan tidak semestinya menggambarkan pendirian penulis. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.

KOMEN PANDANGAN & PENDAPAT ANDA DI BAWAH:
Share Artikel Dapat Duit Tepi

About Mohd Fadhli Mohd Fauzi

Mohd Fadhli Mohd Fauzi
Pembina konten hartanah & kewangan di profil FB Mohd Fadhli Mohd Fauzi. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009268608183