Saya ada buat survey baru-baru ni. Saya tanya, apa masalah yg anda hadapi utk Your beli rumah. 70% mengatakan masalah atau penghalangnya ialah duit. Dan antara sebab utama masalah duit ialah tak cukup Untuk nak bayar deposit! Maklumlah, kalau rumah tu RM300,000, deposit 10% saje dah rm30,000. Belum campur lagi kos-kos lain.

Sebenarnya kan, duit bukanlah penghalang #1, tetapi tak cukup ilmu duit menjadi penghalangnya! Sebenarnya ada cara kita boleh beli rumah dgn modal yg sedikit! Kalaulah lebih ramai boleh tuntut ilmu duit ni, lebih ramai boleh beli rumah!

Saya bersama 15 otai hartanah lain berkongsi bagaimana kami beli rumah mereka dengan modal yang minima.

Temubual 1 world! – Adrian Un, CEO Skybridge International
Temubual 2 – Gavin Liew, The Makeover Guys
Temubual 3 – Khairulnawawi, REN Berdaftar
Temubual 4 – Jimmy Haryzul, Pakar Pelaburan n Sublet
Temubual 5 – Azlan Majid, REN Berdaftar
Temubual 6 – Ariff Shah, blogger terkenal Malaysia
Temubual 7 – Faizul Ridzuan, CEO FAR Capital Sdn Bhd
Temubual 8 – Zaidi Ismail, Otai hartanah dan kewangan
Temubual 9 – Khairul Ezuwan, pakar ASB genius
Temubual 10 – Meor Zaidee a.k.a Abang Ensem
Temubual 11 – Shafie Bustan, pakar El hartanah lelong
Temubual 12 – Dr Azizul Azli, penulis buku MBR
Temubual 13 – Harith Faisal, pelabur hartanah muda
Temubual Alumnas 14 – Mior Hafis, Melastik Bintang
Temubual 15 – Amir Syahir, Social Media article http://www.chicagobearsjerseyspop.com Influencer
Temubual 16 – Ahyat Ishak, Pejuang Hartanah

Ilmu apa yang akan anda pelajari?

+ 7 sebab utama kenapa anda wajib melabur dalam pelaburan hartanah yang Pelabur ramai orang tak Tahu
+ Betul ke boleh beli rumah tanpa letak sebarang downpayment?
+ 3 cara berkesan yang anda boleh gunakan untuk buat pelaburan hartanah secara zero-downpayment
+ Faktor penting menentukan lokasi terbaik untuk beli rumah pertama anda
+ Bagaimana nak runding harga dengan pemilik rumah untuk dapat lebih banyak diskaun?
+ Bagaimana nak dapatkan diskaun dari pihak pemaju?
+ Kisah bagaimana 12 pelabur hartanah beli 100 biji rumah dengan modal yang minima.
..dan banyak lagi!

Nak belajar daripada 16 otai hartanah ini? Segala persoalan tentang “tak ada duit boleh beli rumah ke?” Akan terjawab. KLIK SINI SEKARANG

Saya doakan kejayaan anda semua memiliki rumah anda yang pertama Kurang-Kurang untuk duduk sendiri mahupun utk pelaburan!

Komen Pandangan Anda
Tak Ada Duit, Boleh Beli Rumah Ke?