Showing 1–5 of 16 results

 • Sale! audio-book-pejuang

  [AUDIO BOOK] 40 Pesanan Buat Pelabur Baru

  RM88.00 RM28.00

  Terkandung Audio yang boleh di download, 40 pesanan buat pelabur baru. Semua pelabur hebat pernah, suatu hari dahulu, memulakan langkah pertama mereka sebagai pelabur baharu. Jika ditanya, pasti ramai dalam kalangan mereka yang akan setuju: Alangkah bagusnya jika ketika mereka memulakan pelaburan dahulu, ada orang yang memberikan pesanan dan nasihat kepada mereka agar mereka dapat mengelakkan kesilapan dan terus menuju ke jalan yang betul.


 • ahyat-buku

  40 Pesanan Buat Pelabur Baru

  RM30.00

  Terkandung 40 pesanan buat pelabur baru. Semua pelabur hebat pernah, suatu hari dahulu, memulakan langkah pertama mereka sebagai pelabur baharu. Jika ditanya, pasti ramai dalam kalangan mereka yang akan setuju: Alangkah bagusnya jika ketika mereka memulakan pelaburan dahulu, ada orang yang memberikan pesanan dan nasihat kepada mereka agar mereka dapat mengelakkan kesilapan dan terus menuju ke jalan yang betul.


 • Sale! anak-dara-beli-rumah

  Anak Dara Beli Rumah “Sub-Sale”

  RM50.00 RM25.00
  Ebook yang harus dimiliki oleh anda yang bercadang untuk membeli rumah. Panduan lengkap bagaimana anda perlu bermula untuk mencari rumah, memahami prosedur urusan beli rumah, semua kos-kos yang perlu ditanggung, berurusan dengan bank dan peguam.

 • Sale! WhatsApp Image 2017-02-24 at 5.31.51 PM

  Comparative Analysis – MRT 2

  RM100.00 RM50.00

  Hartanah yang mana paling Best dekat stesen MRT 2 ?

  MRT 2 SSP Line dari Sg Buloh – Serdang – Putrajaya sejauh 52km mempunyai 36 stesen dan lebih 100 hartanah yang menarik dalam 1km radius daripada semua stesen tersebut.

  Senangkan kalau kita boleh buat perbandingan hartanah-hartanah di sekitar setiap stesen MRT 2 ?

  ebook ini menunjukkan

  Harga jualan
  – Maksimun
  – Minimum
  – Purata

  Harga sewa
  – Maksimum
  – Minimum
  – Purata

  ROI – % Return of Investment

  Format Fail : Microsoft Excel


 • Sale! di-mana-hartanah-panas

  Di Mana Hartanah Panas

  RM150.00 RM50.00
  Lokasi Lokasi Lokasi ! Mantra dalam pelaburan hartanah. Tapi macam mana nak tahu lokasi mana yang best ? Video ini membongkar rahsia ini.