>> Klik Topik <<<

Apa itu sistem affiliate marketing  ?

Bagaimana merchant/pemilik produk tahu visitor itu datang daripada anda ?

Siapa yang terlibat dalam sistem affiliate ?

Apa kelebihan pemasaran affiliate ?

Apa beza affiliate dengan ejen ?

Apa yang affiliate perlu buat ?

Apa itu link affiliate ?

Macam mana nak pendekkan link ?

Berapa komisen  affiliate ?

Apa itu Sistem Affiliate Celik Hartanah  ?

Siapa pengasas Affiliate Celik Hartanah ?

Macam mana nak daftar affiliate Celik Hartanah ?

Macam mana nak tahu Login username dan Password ?

Macam mana nak Login celik hartanah ?

Apa perlu dibuat jika terlupa password ?

Macam mana nak tahu No Affiliate ID ?

Mana mana nak edit Profile ?

Macam mana nak tukar Password ?

Macam mana nak tengok semua senarai produk affiliate Celik hartanah ?

Macam mana nak tahu detail produk affiliate ?

Macam mana nak dapat link untuk produk affiliate ?

Macam mana nak kongsikan link affiliate ?

Apa jadi kalau affiliate terlupa letak goto/ID dalam link produk ?

Macam mana nak order produk affiliate ?

Macam mana cara pembayaran untuk membeli produk affiliate ?

Macam mana Celik Hartanah buat penghantaran produk affiliate ?

Bila pembeli akan dapat produk affiliate ?

Macam mana Celik Hartanah buat bayaran komisen affiliate ?

Bila affiliate akan dapat komisen ?

Macam mana nak promo produk affiliate ?

Di mana affiliate boleh promo produk affiliate ?

Macam mana nak buat ayat untuk promo produk affiliate ?

Kenapa nak promo produk percuma ?

Macam mana promo produk percuma pun boleh dapat komisen ?

Macam mana Celik Hartanah tahu orang yang membeli tu daripada lead kita ?

Kalau affiliate yang beli produk, ada harga istimewa tak ?

Kalau pembeli beli banyak produk, boleh dapat diskaun tak ?

Macam mana affiliate nak hubungi admin Celik Hartanah ?

Di Mana nak tengok semua kempen yang saya boleh terus buat ?

Komen Pandangan Anda
Kandungan Panduan Affiliate Celik Hartanah