Selamat Tahun Baru 2017 buat semua pembaca laman web Celik Hartanah. Awal tahun baru ini, saya ingin berkongsi tentang 3 cabaran yang bakal dihadapi oleh kita semua dalam proses untuk memenuhkan tabung hartanah.

1. Masa

Ramai dikalangan kita sering berkata, nak tambah income perlu tambah masa. Adakah ini satu ungkapan yang benar? Saya nak jawab begini. Jika anda mempunyai ilmu, anda akan tahu, ada aktiviti tambah income yang boleh dilakukan tanpa menganggu rutin harian. Sebagai contoh, hari-hari kita buka facebook. Hanya dengan kita share sahaja artikel ini, jika ada pembelian apa sahaja produk di celik hartanah, kita akan dapat komisyen. Anda boleh daftar sekarang dengan cara klik menu affiliate di atas.

2. Wang

Wang bukan perkara utama untuk mendapatkan extra income walaupun ianya merupakan satu perkara yang penting. Anda boleh tengok sendiri seminar yang dianjurkan oleh Celik Hartanah. Yurannya kurang dari RM 100. Jika anda sudah mendaftar sebagai ejen affiliate, hanya dengan memperkenalkan seminar tersebut kepada rakan-taulan, anda mendapat 50% komisyen. Jika 2 orang diperkenalkan, maka yuran seminar anda adalah percuma. Pastikan anda sudah mendaftar sebagai ejen affiliate Celik Hartanah.

Nak belajar perkara berkaitan Online Marketing Automation? KLIK SINI

3. Laksana

Kita sering mengatakan itu susah, ini susah dan lambat siap. Cuba kita bayangkan. Masa awal-awal kita belajar berbasikal. Adakah ianya mudah? Berapa kali kita jatuh. Kita bersemangat mencuba tanpa putus asa. Dibantu pula oleh ibu bapa abang kakak untuk memudahkan proses pembelajaran. Jadi, pilihlah dan laksanakan aktiviti yang menjurus kepada yang mudah dan boleh dibuat berkali-kali. Kita yang kena buat pilihan dengan ilmu. Alah bisa tegal biasa.

Saya berharap, tahun 2017 ini, kita semua mampu mengorak langkah, melepasi 3 cabaran ini, menuntut ilmu dan melakukan tindakan untuk mencapai segala impian yang selama ini tertunggak. Saya doakan segala urusan anda semua dipermudahkan. Komen dan share artikel ini kepada rakan-taulan jika anda rasa ianya mampu memberi manfaat kepada orang ramai terutamanya keluarga serta sahabat yang kita sayangi.

Komen Pandangan Anda
3 Cabaran 2017 Penuhkan Tabung Hartanah